referenties-linda-de-heer“Marion van de Wiel is al jaren onze vaste huistekenaar. Met een korte omschrijving levert ze ons altijd precies die tekening die we zelf niet bedacht zouden hebben maar die het helemaal is! Marion maakt de tekeningen voor al onze Jeugdgezondheidszorg- en logopediefolders!”
Linda de Heer, GGD Rivierenland
 
 
“We hebben Marion diverse keren ingehuurd als karikatuurtekenaar op beurzen en bedrijfsfeesten. Telkens weer hebben we zeer enthousiaste reactie’s van klanten gekregen en diverse herhaalde boekingen. Marion is één van de beste karikaturisten van Nederland en dat bewijst ze telkens weer. Een aanrader dus!”
Bart van den Belt, Multitainment.
 
 
referenties-marcel-melenhorst“De mooie herinnering die we nu hebben zijn werkelijk de fantastische tekeningen van jou. Ik krijg er erg veel positieve reacties van directe collega’s op. Ik ben erg blij dat we jou hebben uitgenodigd en dat je thema’s, belangrijke punten visueel treffend hebt geraakt. Ook de kleurstellingen zijn echt prima.”
M. (Marcel) J.M. Melenhorst, Manager Financial Services AAG
 
 
referenties-yvonne raasveld“Beste Hugo,

Ik wil je nogmaals bedanken voor jouw bijdrage aan ons feest gisteren. Ik heb van alle gasten teruggekregen hoe leuk ze de workshop vonden.
Aanvankelijk wellicht nog wat sceptisch gaven ze aan enorm te hebben genoten van het tekenen en de sfeer. Ondanks het lawaai bij tijd en wijlen, vonden ze het allemaal (ook diegenen die de andere workshops deden) juist gezellig dat ze bij elkaar waren en bij elkaar konden kijken.
Ik ben ook blij dat je tot en met de borrel kon blijven en ook andere gasten kon vermaken met jouw getekende karikaturen. Jouw optreden was een enorme hit en iedereen genoot ervan. Veel blije gezichten door jouw grappige (en vooral kundige) tekeningen.

Heel veel dank daarvoor en wellicht tot ziens ergens in de toekomst.”
Yvonne Raasveld