REFERENTIES

Referenties

LEUK EN ARTISTIEK OPTREDEN

Het sneltekenen tijdens het Summerevent Veiligheidsregio Noord-Holland Noorden is ons erg goed bevallen. De interactie van Hugo met onze collega’s, de leuke tekeningen op de bierviltjes kreeg heel veel positieve feedback. Mede door het artistieke en leuke optreden van Hugo.

Petra Abma
Teamcommandant Brandweer Team Regio Alkmaar

AL RUIM 15 JAAR

Al ruim 15 jaar werken wij met veel plezier samen met Marion en Hugo van sneltekenaars.com. Met ieder een eigen stijl weten zij keer op keer weer gasten te verbazen met hun karikaturen. Eén van hun sterke punten is het tekenen van een karikatuur op de iPad, kleurrijk en op een frisse, humoristische manier worden gasten dan vastgelegd. Marion en Hugo komen hun afspraken altijd na. Arriveren op tijd en weten hoe met klanten om te gaan, voor ons als bemiddelingsbureau is dat erg belangrijk.
Kortom wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking en hopen dit nog lang te kunnen voortzetten!

John Poortvliet
Amigo Produkties
WinkelcentrumPromotie.nl B.V.

VOOR EEN LEUK EN BIJZONDER AANDENKEN

Hugo en Marion uitgenodigd voor ons relatie-event op de Apenheul. Iedereen was zeer enthousiast over de werkwijze en het mooie resultaat van de karikaturen, zowel digitaal als geprint. Een echte aanrader voor een leuk en bijzonder aandenken.

Ysanne Leenders
Marketingmanager Ricoh Document Center Apeldoorn

PERFECTE WEERGAVE

Marion is een geweldig artiest. Haar karikaturen waren het hoogtepunt van onze stand. Elke karikatuur was een perfecte weergave van de persoon.
Ze werkt professioneel en spreekt 3 talen (Engels, Duits, Nederlands). Voor internationale expo's zouden we haar keer op keer boeken.

Jennifer Hayo
mt-g medical translation GmbH & Co KG

[post_grid id="4469"]