KARIKATUREN

KARIKATUREN

Sneltekenaars Hugo en Marion zijn inzetbaar op diverse feestelijke bijeenkomsten: personeelsfeest, beurs, bruiloft of bedrijfsopening. Leuk voor alle leeftijden, een echte ijsbreker! Met hun een mobiele ezel begeven zij zich onopvallend tussen uw gasten, en alles wat zij opvangen verwerken zij in de karikatuur. Dus kijk uit met wat je zegt! Hugo en Marion zijn al meer dan 25 jaar professionele sneltekenaars en nog steeds vinden zij het leuk om jong en oud, vrouw of man op papier vast te leggen.
Meerdere personen op één tekening, met of zonder ‘lijfje’, andere papierformaten: er is veel mogelijk in overleg. Ook uw bedrijfslogo, tekst of promotionele boodschap kan geprint worden op het tekenpapier.

PAPIER

De ‘traditionele’ tekenvorm. Met onze mobiele ezels zijn wij op elke plek inzetbaar. Papierformaat is standaard A3, maar ook andere formaten zijn mogelijk.
Alle tekeningen worden aangeboden in plastic opbergkokers.
Snelheid: 8 tot 10 karikaturen per uur.

DIGITAAL

Wij laten ezel en papier thuis en komen op onze tablet 21e eeuwse karikaturen tekenen! Op A6 fotopapier geprint en in een plastic badge gestoken is dit een uniek meegevertje op congres of beurs. De aangesloten monitor zorgt voor extra exposure.
Snelheid: 8 tot 10 karikaturen per uur.

BIERVILTJES

De nieuwste trend is tekenen op bierviltjes. Erg leuk, vooral voor grote groepen. Het printen van een bedrijfslogo op de achterkant behoort tot de mogelijkheden.
De gemiddelde snelheid ligt op 12 tot 18 karikaturen per uur.